Catering

Arendal Catering tilbyr en rekke retter og pakker for catering og takeaway, og herunder ser du menyen med priser og allegener. Ta kontakt om du har andre ønsker enn det du ser på menyen, vi kommer nemlig gjerne med tilbud på akkurat det du skal bruke!

Julebord

Vil du arrangere julebord i år? Ta kontakt med oss på Arendal Catering! Vi disponerer flere lokaler/restauranter i Arendal Sentrum og lokaler her på Hove, så det er flere muligheter. I tillegg leverer vi gjerne julematen hjem til deg.
Klikk på linken under og se menyen.

Leirmeny

Arendal Catering tilbyr frokost, lunsj, middag og kveldsmat til leirskoler og arrangementer på Hove Leirsenter. På menyen har vi noe for enhver smak, og tilpasser gjerne menyen om dere har ønsker om dette. Spørsmål? Send oss en mail, så skal vi hjelpe deg.

Kontakt oss

Arendal Catering tilbyr catering til private og bedrifter, som ønsker mat til selskap, fest, leirskole og andre arrangementer. Har du lest menyene på denne side, og ønsker å bestille? Eller kanskje du har spørsmål til oss? Klikk på knappen, og send oss en mail i dag.