Selskapslokale

Har du bruk for en selskapslokale? Da har du funnet rette plassen! På Arendal Catering leier & låner vi ut flotte og allsidige selskapslokale på vakre Hove, som ligger på Tromøy litt utenfor Arendal.

Selskapslokalene har forskjellige størrelser, hvilket er fordelaktig når man skal samles. Lokalet må ikke være for stort slik stemningen forsvinner, men heller ikke for lite! Dere bestemmer bordoppsettet, og hvor mye dere selv vil stå for, så tar vi resten.

Vi har mange forskjellige arrangementer hos oss. Eksempelvis: Bursdag, jubileum, julebord, sølvbryllup, bryllup, begravelse, møter og sommerfester. Bare fantasien setter grenser!

Ta kontakt for menyer, eller kom gjerne med forslag til egen meny. Vi er fleksible, men anbefaler våre egne selskapsmenyer.

Send Epost

Selskaper i alle størrelser

Vi disponerer lokaler i alle størrelser, og tilpasser bordoppsett til hvert enkelt arrangement. Vil dere ha langbord? hestesko? en stor firkant? Intet problem! Vi har nok bord og stoler til det meste, og har ellers gode avtaler med leverandører om vi trenger å leie inn ekstra.

Mange kommer i bil til Hove, og 50meter fra selskapslokalet har vi en enorm parkeringsplass, hvor det er plass til alle. Ellers er det skog og stier rett ved selskapslokalet, slik man kan ta en liten luftetur, hvis man ønsker å ta en liten ”pause”.

Lokalet har i tillegg trådløst internett, hvis det er behov for dette. Vi har også egen serveringsbevilling av alkohol, og setter gjerne opp en liten bar, hvis dere ønsker å benytte dere av denne.

Vi ordner det meste!

Facebook